Okres wakacyjny zakończyliśmy z wielki przytupem!
Dla naszego stałego i ulubionego klienta mieliśmy okazję zorganizować wymagający i pochłaniający czas event OFFLINE!
4 miasta, 4 dni, 2 zespoły Event Managerów. Choć było to wyzwanie logistyczne – stanęliśmy na wysokości zadania, co odbiło się na zadowoleniu naszego klienta. Co należało do naszych zadań? Zobaczcie sami!
- Warsztaty kulinarne ze zwyciężczynią polskiej edycji Top Chefa podczas których nasi uczestnicy wyprodukowali 200 słoiczków z dżemami dla Domu Pomocy Społecznej w Lublinie.
- Grecka uczta z zorbą, tłuczeniem talerzy a następnego dnia moc atrakcji wodnych i warsztaty CSR’owe, podczas których uczestnicy stworzyli tablice sensoryczne dla Domu Samotnej Matki w Gdańsku
- Wieczorna impreza i wodne szaleństwo z warsztatami CSR’owymi, podczas których uczestnicy tworzyli budy dla psów ze schroniska w Celestynowie
- Kolacja z Dj’em na dachu Wrocławskiej Concordii Design i atrakcje wodne połączone z warsztatami CRS’owymi podczas których uczestnicy wykonali hotele dla owadów dla Zoo Wrocławskiego.
Połączenie przyjemnego relaksu z olbrzymią dawką pomocy innym – takie eventy kochamy najbardziej!